Snart skola!

Hej, Hej nu sitter jag iskolan framför datorn. Jag och Sofie var här lite tidigare idag, för att bussen går tidigt på fredagar mot hur vi börjar. Så det är bara att vänta på att vi börjar. Fast direkt när vi börjar så ska vi fortsätta med att ta skolfoto på eleverna. Skönt att det är fredag idag, för då kan man ta det lugnt när man kommer hem. Just det, min rosa klocka har kommit, kommer lite bättre bilder senare, för bilden i inlägget innan var inte så bra. 
Jag kanske lägger upp mer senare under dagen.

(Bilden har inget med texten att göra)

 


Ringar!

Hej Hej, idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi har haft slöjd och då fick man välja mellan att rita på papper eller göra något i ståltråd. Så jag gjorde två ringar av ståltråd och så här blev dem:



Men nu ska jag göra något tråkigt nämligen läxor. För sen ska jag iväg och då är det bra att ha gjort läxan. Men nu måste jag äta och göra läxan, så att jag hinner. Kanske lägger upp mer senare.


Mimmi!

Jag har varit med Mimmi en liten stund nu, hon behöver mycket sällskap. Hon håller faktiskt på att bli lite lite tam. Hon är nämligen inte så jätte tam. Här kommer lite bilder på henne:





Höst!

Här kommer lite höstbilder:






KÖPT!

PLÅNBOK


RING

KLOCKA


Förlåt!

Hej igen, jag har inte bloggat på några dagar och det vet jag om, jag har haft fullt upp. Men nu ska jag, det lovar jag. Här kommer lite bilder. För det har jag faktiskt tagit. Så här kommer lite bilder med text till.

GODIS

MAT


Skolan!

Hej Hej, idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi hade skoljoggen. Den var inte så speciellt lång (3.3 km. Men det räckte för att man skulle bli lite trött i allafall. Vi har även haft slöjd idag. Förra gången gjöt vi i betong och denna gången fick vi se resultatet. Jag gjorde en vas och den blev faktiskt helt okej. Det kommer bilder senare. Imorgon ska vi få vara med och rösta till valet i skolan, vi får väll se om det gör någon nytta. Jag har inte riktigt helt bestämt mig om vem jag ska rösta på.


Grattis Flipp!

I dag skulle min lille vän Flipp (Guldhamster) fyllt år. Men tyvärr hann han inte fylla 2. Jag har saknat dig varje dag efter du försvann. Det gick så fort, för fort. Men vi får tänka på den tiden vi hade tillsammans. Älskar dig, det vet du. Grattis! 

Lite bilder på han:





Längtar lite!

Jag längtar faktiskt lite till det blir kallare, för då får man börja använda sina vinterkläder. Jag längtar speciellt till jag kan använda mina Reebok. Som är världens bästa skor, det är verkligen mina favoriter. Har ni några favoriter?




Ny design och header!

Hej, förlåt det har inte blivit så mycket skrivet. Men nu ska jag försöka. Nu har jag fått en jättefin header och därför blir det roligare nu. Den har min kompis Sofie gjort, därför som tack så länkar jag till hennes blogg här. Gå in på hennes blogg och titta: sofieskvarter.blogg.se
(Blad)


Helg!

Tyvärr hann jag inte blogga igår, det var fullt upp hela dan. Det började med att jag var och shoppade. Sedan när jag kom hem var det direkt att gå till kvartersfesten. Detta innebär att man träffar grannarna och då tävlar, äter och pratar man. ( Detta är bara en gång om året). Jag lägger upp bilder på kläderna jag köpte sedan.

(En söt bild bara)


Smycken?

Är du sugen på att köpa ett smycke till dig själv eller kanske ge bort ett, gå då gärna in på min och min kompis smyckesblogg. Eller kanske vill du ge en beställnig på något smycke. Titta jätte in och beställ, (kommentera gärna också).
Här är adressen: www.smyckenavpeace.blogg.se 


(Bilden har inget med texten att göra, men ett inlägg blir SÅ mycket roligare med en bild.)


Lite bilder!

Här kommer lite bilder på allt möjligt.

Denna bilden tog jag idag:

En kul tomat:


En liten fågel:

Här är ett armband som jag har gjort idag. Jag hade ett gamalt halsband som jag inte har använt på evigheter och tog därför kedjan från det och gjortde detta armband istället. Och sedan satte jag berlocker på.






Wii


Jag hittade precis dessa coola "Wii kontroller". Man ska nog inte börja spela med dem, detta är nämligen burkar med tuggummi i. Burkarna är exakt lika stora som en vanlig kontroll. lite häftiga ialla fall tycker jag.



Hemma!


Idag har jag varit hemma ifrån skolan, har inte känt mig riktigt bra. Men det värsta är att jag inte har haft något att göra. När man är hemma och kan göra nästan vad man vill så kommer man inte på något. Jag hade heldre varit i skolan faktiskt. Dagen har varit hur långtråkig som helst, någon som gjort något roligare?



RSS 2.0